Spectacolul "Romania povestilor albastre", un fiasco Anuntat cu surle si trambite, primul spectacol, programat miercuri seara in cortul multifunctional ridicat in Capitala Culturala Europeana Sibiu 2007, a fost anulat din motive tehnico-organizatorice!
Miliardele de lei aruncate in joc nu au fost suficiente pentru a asigura la timp conditiile normale pentru desfasurarea proiectului "Romania povestilor albastre", inclus in evenimentele culturale ale "Sibiu 2007". Initiat de Asociatia Romana a Femeilor in Arta si Grupul InterArt cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor, in parteneriat cu ArCub, Teatrul Bulandra, Asociatia Capitala Culturala Europeana Sibiu 2007, Asociatia Iulia Hasdeu si Compania Spleen d’Or, spectacolul se dorea unul special, dedicat anului cultural 2007 de la Sibiu. Insa… esec! Primul spectacol a fost amanat din motive "bine" intemeiate: lipsa curentului electric. In fata intrarii in cort zeci de persoane dornice de spectacol au fost blocate zeci de minute de politistii comunitari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.