Cercetatorii israelieni specializati in rezolvarea disfunctiilor sexuale examineaza virtutile substantelor toxice mortale produse de citeva specii de paianjen pentru a le putea utiliza in tratarea acestei boli.
Potrivit cotidianului Yediot Aharonot, printre aceste arahnide se numara si vaduva neagra, un paianjen cu venin mortal, dar si alte doua insecte care se gasesc in Africa si America Latina. Cercetatorii au ajuns la aceasta idee dupa ce au remarcat faptul ca persoanele care au fost intepate de acesti paianjeni au "avut erectii prelungite", informeaza aceeasi publicatie. Cercetarile sint in curs si sint coordonate de profesorul Ilan Grinolad, de la departamentul de urologie din cadrul spitalului Rambam din Haifa. "Este vorba de primele cercetari de acest tip si sintem de parere ca vor fi de ajutor unui numar mare de barbati", a declarat Grinolad cotidianului israelian.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.