Doamnelor si domnilor, FILIPISSIMA si garda ei de corp, alcatuita din Iris, Marcel Iures, Nicolae Furdui Iancu, Razvan Mazilu si Andrea Cesare Coronella (Iatlia), inaugureaza cel mai lung (si, probabil, cel "mai trainic si mai frumos") turneu de spectacol care s-a pomenit in Romania.
Nu-i o gluma, desi cei implicati in acest spectacol nu duc lipsa de umor. E o constructie serioasa, migaloasa si indelung pregatita. Este cel mai lung turneu si primul spectacol pop-cult din Romania. Primul gong: 26 aprilie, la Sala Palatului. Avem, asadar, doua premiere absolute. Artizanul lor este Cristian Mihailescu (producator general si coordonator proiect). Protagonisti sunt cei pe care i-am numit deja. A mai "bibilit" la FILIPISSIMA producatorul artistic Mike Godoroja. Ingrediente rarisime: Orchestra si Baletul Operei Brasov, Corul largit Acustica si formatia THE DREAM BAND. Iar Presedintia sprijina intreaga campanie a Feliciei Filip.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.