"Sigur ca as dori ca show-ul sa se defasoare la Sala Palatului, numai ca aceasta urmeaza sa intre in renovare pentru festivalul George Enescu, care va avea loc in toamna, iar Ministerul Culturii si Cultelor nu s-a decis cand vor incepe lucrarile. Oricum prezenta Gloriei Gaynor la Bucuresti pe 13 mai este o certitudine!" -
ne-a declarat cel mai cunoscut si prolific organizator de spectacole al ultimilor ani, Anghel Stoian, distins recent cu Premiul "Impresarul Anului 2006" de catre Trustul de Presa "Ambasador". Pe langa spectacolele de muzica populara, muzica pop si rock, Anghel Stoian a facut sali pline cu spectacole de muzica folk ("Om Bun" este un exemplu) si mai ales de balet clasic. "Frumoasa din padurea adormita" a fost un regal de balet sustinut de colectivul Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski" din Constanta si a umplut pana la refuz Sala Palatului, in ciuda scepticilor care isi inchipuie ca astfel de spectacole "nu merg" la marele public. "Avem in plan sa organizam un al doilea spectacol pe data de 14 mai, dar nu am stabilit inca toti termenii contractului’’ -
ne-a declarat Anghel Stoian, presedinte al Asociatiei de Teatru, Muzica si Film "Dracula". Gloria Gaynor va concerta live 85 de minute, acompaniata de o trupa de opt instrumentisti si de trei vocalisti. Pe numele sau real Gloria Fowles, artista s-a nascut in Newark, New Jersey si este cunoscuta mai ales pentru hit-urile ‘’I Will Survive’’ (locul I in toate top-urile mondiale in 1979) si "Never Can Say Goodbye’’ (locul I "Billboard magazine’s dance chart’’).

In anii ‘90 a jucat si in cateva filme ("The Wayans Bros’’, "That 70’s Shows’’ si "Ally McBeal’’), ca star invitat si a fost protagonsita musicalului "Smokey Joe’s Café", jucat pe Broadway. A revenit in studio in 2002, lansand un album, dupa o pauza de douazeci de ani de ani, album intitulat ‘’I Wish You Love’’. Cele doua single-uri lansate de pe album - "Just Keep Thinking About You’’ si "I Never Knew’’, au intrat imediat in top-ul Billboard Dance. Tot in 2002, la World Music Awards de la Monte Carlo, Printul Albert de Monaco - fan declarat al sau, i-a decernat LEGEND Award. In septembrie 2005, Gloriei Gaynor i s-a oferit un binemeritat loc in Dance Music Hall of Fame din New York pentru succesul extraordinar al hit-ului "I Will Survive" care si-a asigurat un loc etern in Top 100 al celor mai frumoase melodii ale tuturor timpurilor. Cartea autobiografica lansata recent poarta evident, acelasi nume. Vedeta va sosi la Bucuresti direct din Germania, de la Nürnberg, unde va avea un concert chiar pe 12 mai. Pana la sfarsitul anului, Gloria Gaynor va sustine concerte la Miami-Florida (Dolphin Stadium, 9.06), Paris (Disneyland, 29.06 si Caroussel du Louvre, 11.10), Italia (Bordighera Jazz & Blues, 31.08 si Narni Black Festival, 1.09) si Polonia (Foorest Opera-Sopot Festival, 2.09). Biletele de la Bucuresti vor avea preturi cuprinse intre 70 - 80 de lei, iar la categoria VIP vor costa 200 de lei.

Am reusit sa aflam si care sunt "pretentiile" gastronomice ale marii artiste. Totul trebuie sa fie aranjat in cabina, in timpul repetitiilor si al concertului: cafea decofeinizata proaspat rasnita si fierbinte, ceai de plante, miere, lapte proaspat si zahar, suc de portocale proaspat, cutii cu bauturi racoritoare, gheata, platouri cu somon fume, peste afumat, mezeluri, branzeturi, masline, fructe, chifle si paine integrala. Si flori, foarte multe flori care trebuie sa-i umple cabina.