Turistii care se decid in ultimul moment sa plece in strainatate pentru o scurta vacanta de Paste pot beneficia de reduceri de pana la 30% din valoarea biletului. Agentiile de turism nu vor sa ramana cu locuri neocupate si ofera pachetele turistice la tarife reduse.

Turistii care se "trezesc" pe ultima suta de metri sa plece in strainatate pentru o scurta vacanta in preajma unor sarbatori, precum cele pascale, pot beneficia de reduceri de pana la 30% din valoarea biletului. Practica este valabila pentru agentiile de turism care nu vor sa ramana cu locuri neocupate sau care trebuie sa-si completeze numarul de turisti intr-un grup mai mare.

"Agentiile de turism au oferte last-minute pentru ca nu vor sa plece cu locuri neocupate si prefera sa le vanda mai ieftin. Reducerile sunt diferentiate in functie de destinatie, si pot fi chiar cu 25-30% mai mici", ne-a declarat Ciprian Enea, reprezentant Media Shark&PR. Acesta a adaugat ca pentru Malta, de exemplu, turistii pot cumpara, in unele cazuri, un bilet cu 299 de euro, in loc de 350.

"Pe Tunisia avem oferte 'last minute>> pentru charterul care pleaca in fiecare zi de miercuri, pana la toamna. Reducerile sunt de 15-25% pentru toti cei care aleg un sejur in aprilie", a declarat Gheorghe Stoian, director Tunisiana Travel. Un pachet complet pentru Tunisia costa, in aceasta perioada, 189 de euro. In pret sunt incluse transportul cu avionul Bucuresti-Monastir-Bucuresti, cazare in camera standard la hotel de trei stele, demipensiune, asistenta turistica. Si Jeni Costea, director Ultramarine Travel, ne-a spus, ieri, ca pentru Paste au ramas doua bilete cu destinatia Cipru, care sunt mai ieftine cu 10% fata de valoarea initiala. Tarifele ajung, in acest caz, la circa 600 de euro de persoana pentru 6 zile, cazare la hotel de 4 stele, transport cu avionul (zbor charter), masa festiva din ziua de Paste. Separat, turistul va plati 95 de euro - taxele de aeroport si asigurarea medicala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.