Bucurestenii vor putea tranzita zona centrala a Capitalei pe bicicleta, incepand din aceasta vara, perioada in care municipalitatea va finaliza primele zece piste pentru biciclisti.

Prima pista pentru biciclete a inceput deja sa fie trasata sambata, pe trotuarul care inconjoara parcul IOR, din sectorul 3.

De asemenea, incepand din aprilie, o firma specializata - desemnata in urma unei licitatii municipale - va "desena" noile trasee ce vor putea fi utilizate exclusiv de biciclisti. Acestea vor face legatura in special intre campusurile studentesti si centrele universitare din Capitala.

De asemenea, potrivit unei initiative municipale - idee imprumutata de primarul general Adriean Videanu in urma unei vizite la Paris - bucurestenii vor putea tranzita centrul Capitalei si zona istorica a orasului pe biciclete, inchiriate gratuit sau contracost de municipalitate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.