Aglomeratia infernala, dar si faptul ca ultima zi de incasare este una nelucratoare au determinat autoritatile din mai multe orase sa prelungeasca termenul pana luni, inclusiv

Zeci de ghisee ale Directiei de Taxe si Impozite din toata tara au fost luate cu asalt in ultimele doua zile de contribuabili, pentru plata taxelor si a impozitelor. Reducerea de 10 la suta de care beneficiaza cei care isi platesc impozitele la timp, dar si teama de penalizarile de 0,1 la suta in cazul intarzierilor au creat cozi infernale in mai multe judete din tara.

Autoritatile din mai multe orase au decis sa prelungeasca pana luni termenul de incasare a impozitelor. in alte localitati, angajatii directiilor de taxe si impozite vor lucra astazi pentru incasarea impozitelor, dupa un program scurt.

Ghisee deschise si duminica, la Craiova

in speranta colectarii unei sume cat mai mari, conducerea Directiei de Taxe si Impozite Locale Craiva a dispus amanarea termenului-limita, respectiv 31 martie, pana pe data de 2 aprilie inclusiv. in plus, astazi si maine, functionarii se vor prezenta la serviciu, institutia urmand sa isi desfasoare activitatea dupa un program normal de opt ore. "in fiecare an e nebunia asta pentru ca asa sunt oamenii obisnuiti sa rezolve toate lucrurile, pe ultima suta de metri. Totusi, vreau sa remarc faptul ca am colectat peste 75% din suma totala, ajungand ca astazi sa avem stransi aproape 36 milioane de lei", a declarat Ioan Vacariu, directorul Directiei de Taxe si Impozite Craiova.

Incasari si pe 2 aprilie, la Constanta

Termenul-limita pentru plata impozitelor pe proprietati, pentru primul semestru, a fost prelungit pana pe data de 2 aprilie si la Constanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.