Incepand de maine, CFR va lansa noua oferta comerciala internationala care permite efectuarea de calatorii nelimitate in 30 de tari din Europa numita „InterRail 2007”, care permite efectuarea de calatorii nelimitate in 30 de tari din Europa.

Prin noul InterRail, pasagerii pot alege, din doua variante disponibile. Prima varianta, InterRail Global Pass are o valabilitate de 5 zile in interval de 10 zile, de 10 zile in interval de 22 de zile sau o luna de zile pe parcursul a 30 de tari europene. Este vorba de Austria, Belgia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Irlanda, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Suedia,Turcia si pe ferryboat intre Italia si Grecia exploatat pe Attica.

Cea de-a doua varianta, InterRail One Country Pass are o valabilitate de 3, 4, 6, 8 zile la alegere dintr-o luna de zile, pe parcursul unei singure tari. Pasagerii pot calatori spre Austria, Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Grecia, Grecia plus Compania Attica (cu ferryboat intre Grecia si Italia), Ungaria, Republica Irlanda, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia.

Pentru biletele InterRail One Country, exista 4 nivele de preturi, cele mai mici fiind pentru Bulgaria, Cehia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Turcia. Cele doua variante de oferte sunt valabile la clasa 1 si clasa a 2-a pentru adulti si copii, si la clasa a 2-a pentru tinerii sub 26 de ani. Copiii beneficiaza de o reducere de 50 la suta din tariful de adult. Actuala oferta InterRail este valabila pana la data de 31 martie 2007.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.