In lipsa conducerii Primariei Sectorului 4, care este ba plecata in strainatate, ba lovita de boala, OPC-ul ameninta cea mai mare piata din Capitala cu inchiderea

Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OPC) a amendat conducerea Pietei Sudului, din sectorul 4, cu 8.000 de lei, la inceputul acestei saptamani.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Marian Zlotea, motiveaza sanctiunea prin lipsa autorizatiilor de functionare, sanitar-veterinare si de mediu si a dat un termen de 30 de zile pentru remedierea situatiei. Evenimentul i-a prins insa pe picior gresit pe oficialii de la Primaria Sectorului 4.

"Lipsa acestor documente (autorizatii n.r.) inseamna neinformarea completa a consumatorilor", explica presedintele ANPC, Marian Zlotea. El nu are insa cui detalia situatia din Piata Sudului, pentru ca nici primarul Adrian Inimaroiu, nici viceprimarul Radu Silaghi sau secretarul general Radu Dragomirescu nu sunt prezenti zilele acestea in institutie. Edilul este in concediu, intr-o calatorie in Anglia, dupa cum spune Zlotea, vicele este intr-o vizita oficiala in Israel, iar secretarul este in concediu medical. "Nu sunt eu vinovat ca, dupa ce am dat sanctiuni, nu am cu cine sa vorbesc", comenteaza presedintele ANPC.

"N-am stiut ca pleaca si primarul. Ma gandesc acum cine se poate ocupa de problema Pietei Sudului", a spus viceprimarul Silaghi, care declara ca "n-o sa inchida nimeni Piata Sudului". El adauga ca Piata Sudului este in prezent cea mai mare din Bucuresti si ca arata cel mai bine din ultimii 20 de ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.