Cu prilejul redeschiderii salii din Nicolae Balcescu nr. 2, Teatrul de Opereta a pregatit publicului doua premiere-surpriza, doua spectacole inedite in Romania.

Primul show la care sunteti invitati este "Broadway-Bucuresti" , care va avea loc sambata, la ora 19.30. Este vorba despre un spectacol-colaj care cuprinde 14 momente din cele mai celebre musicaluri din toate timpurile: "West Side Story (Poveste din Cartierul de Vest)", "Cabaret", "Evita", "Chicago" s.a. In "Chicago" veti putea vedea evoluand pe scena doua protagoniste indragite: Loredana, alias Velma Kelly, si Crina Matei - Roxie Hart. Regia este semnata de mari nume din bransa: Alexandru Tocilescu, Ion Caramitru, Beatrice Rancea, Radu Afrim, Cornel Todea, Radu Alexandru Nica si Razvan Dinca (director al Operetei).

Coregrafia promite sa fie si ea de senzatie, fiind semnata de Razvan Mazilu, Mihai Babuska, Florin Fieroiu, Sergiu Anghel si Carmen Cotofana.
Decorurile sunt realizate de Jozsef Werner, iar costumele de Doina Levintza. Dirijor este invitatul special al acestei productii, americanul Gary Dilworth. Al doilea spectacol, "Bal", este o productie de teatru-dans si va avea premiera duminica, la ora 19.30.

Regia si coregrafia ii apartin lui Yvette Bozsik, coregrafa de origine maghiara. "Bal" aduce in scena un alt gen de spectacol: teatru-dans.
Este un omagiu adus dansului, miscarii, un "one-woman-show" multidisciplinar, avand-o drept protagonista pe Beatrice Rancea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.