Cu toate ca, aflat inca de duminica seara ca a cistigat potului cel mare de la Loto 6/49, norocosul beneficiar s-a prezentat abia ieri la sediul Loteriei Romane pentru a intra in posesia premiului in valoare de 11.552.266,99 lei.

Fericitul cistigator este un tinar din Bucuresti, casatorit si pasionat de jocurile Loto. Pe linga marele premiu, dat fiind faptul ca a jucat schema redusa cod 48, tinarul bucurestean a obtinut si 9 premii de categoria a III-a, suma totala cistigata fiind de 11.556.369,82 lei, adica aproximativ 3,5 milioane de euro.

Tinarul a tinut sa-si pastreze anonimatul, declarind doar ca joaca mereu schema redusa, intotdeauna duminica (a mai cistigat cu ani in urma un premiu la categoria a II-a), neconsiderindu-se un impatimit al jocurilor de noroc, ci doar un jucator echilibrat. Banii ii va investi in propria afacere, pe care o conduce impreuna cu sotia sa si va sponsoriza o biserica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.