HBO, cel mai mare canal de filme din lume, lanseaza din 13 aprilie, in Romania, un nou canal premium de filme - HBO Comedy, dedicat exclusiv productiilor de comedie.
"Compania HBO Europa Centrala e onorata ca poate oferi abonatilor sai un serviciu ce reprezinta valoare adaugata pentru acestia, completand pachetul MAXPAK cu HBO Comedy. Studiile de piata regionale realizate inainte de lansarea acestui canal de filme, ne-au indicat o cerere foarte mare pentru un continut dedicat umorului de calitate, asa ca avem certitudinea ca HBO Comedy se va situa in topul preferintelor abonatilor nostri. HBO Comedy va satisface nevoia de divertisment si relaxare prin intermediul comediilor", a declarat Linda Jensen, CEO al HBO Europa Centrala, intr-un comunicat de presa.

Grila de programe este una originala, axata in prime-time pe seriale de comedie in premiera si exclusivitate la televiziune (atat productii originale HBO cat si apartinand altor studiouri importante) si completata de filme de comedie noi.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.