Quentin Tarantino, regizorul filmului devenit clasic "Pulp Fiction", crede despre el ca este reincarnarea scriitorului britanic William Shakespeare, potrivit unui interviu acordat revistei GQ.
Tarantino, premiat cu un Oscar pentru scenariul filmului "Pulp Fiction", a declarat: "Am avut intotdeauna senzatia ca am fost Shakespeare intr-o viata anterioara." Totusi, regizorul in varsta de 43 de ani nu este cel mai mare fan al legendarului dramaturg, desi, din intamplare, "sunt aceeasi persoana". "Nu-mi pasa de Shakespeare. Nu mi-a placut niciodata de Shakespeare, dar oamenii evidentiaza mereu laturi ale operei mele care oglindesc tragedii, momente si teme shakespeariene", a spus regizorul filmului "Kill Bill".

"Imi amintesc scena din "Reservoir Dogs", in care un politist sub acoperire il invata pe Tim Roth cum sa fie politist sub acoperire. Cand au venit actorii sa repete scena, Harvey Keitel a citit-o si a fost de parere ca am transpus cuvintele lui Hamlet in zilele noastre", a declarat Tarantino, adaugand ca nu a citit niciodata monologul lui Hamlet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.