Pe 31 mai, muzicianul George Michael va sustine un recital extraordinar pe Stadionul "Lia Manoliu" din Capitala. Este primul turneu al cantaretului in revenire de forma pe scene live, dupa o pauza de 15 ani, evenimentul fiind organizat si cu ocazia implinirii a 25 de ani de cariera.

Turneul se numeste 25 LIVE STADIUM TOUR, ca si ultimul sau album "Twentyfive", primul disc in ultimii cinci ani, si reuneste marile hituri ale artistului din ultimii 25 de ani, inclusiv din perioada Wham, cum ar fi: Careless Whisper, Freedom, Faith, Last Christmas, Father Figure, One More Try, Jesus To A Child etc.

Pe numele sau adevarat Georgios Kiriakos Panayotu, nascut la Londra, controversatul star de 44 de ani care si-a recunoscut homosexualitatea, este unul din cei mai importanti interpreti straini in Romania (multipremiant BRIT Awards si Grammy) si spectacolul sau va fi fara indoiala unul mega-profesionist, ce nu va dezamagi asteptarile fanilor. Opiniile celor care l-au vazut deja pe scenele europene in toamna anului trecut converg catre ideea uneia din cele mai mari productii din Europa la acest moment si probabil este vorba de cel mai mare eveniment muzical vazut vreodata in Romania, evident la concurenta cu celalalt din 2007, Concertul Rolling Stones.

Preturile biletelor la recitalul cantautorului ale carui discuri s-au vandut in aproape 70 de milioane de exemplare vor varia astfel: 90 RON in a doua jumatate a terenului, 120 la peluza, 130 la tribuna I, 150 pe teren in fata scenei, 180 la tribuna a II-a si 280 RON pentru sectorul VIP, punandu-se in vanzare din 30 martie, in reteaua Diverta si pe bileteonline.ro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.