Luni seara (26 martie), de la orele 19.00 si ceva, in Sala Mare a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti, se intalnesc cativa iubitori (si practicanti) de muzica buna cu alti (multi) iubitori de aceeasi muzica buna pentru o cantare de "Blues pentru tata".
Artistii care vor urca luni pe scena Nationalului in spectacolul "Blues pentru tata", produs de Panduri Media 2000, sunt: Iris - intr-un recital de aproximativ o ora, intitulat "Led Zeppelin Set"; Timpuri Noi - cu un recital ce va combina piesele clasice cu noile compozitii de pe recent lansatul album "Back in business" (de unde si prezenta lui "Tata" in titlul afisului, referire la noul single si videoclip ce urmeaza sa apara la piesa cu acelasi nume); Mike Godoroja & Blue Spirit - cu un recital de "Blues Rock - Made in Romania", cu piese de pe recentul album "Capra vecinului" - o fuziune intre blues, rock, funk, folk, jazz, pop. Noua formula "spirit albastru" a lui Mike Godoroja (voce, textier, producator) este urmatoarea: Valentin Badea (bas) - din fostul proiect Roata al lui Chifiriuc, Marius Vintila (baterie) - ex-Krypton si Compania De Sunet, Marcian Petrescu (muzicuta) si Florin Giuglea (chitara).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.