Fondurile stranse vor fi directionate catre Asezamantul de Copii "Sfantul Iosif".Rochii de mireasa, costume de mire, aranjamente florale, invitatii, idei de locatii si cadouri, intr-un cuvant, tot "arsenalul" specific nuntii va fi expus spre vanzare in cadrul primului targ de nunti organizat in aer liber, in Piata Revolutiei.

E-Mariage Fest debuteaza astazi la ora 14.00, iar organizatorii promit, pe langa tot ceea ce presupune un astfel de eveniment, numeroase surprize care vor consta in intampinarea invitatilor cu sampanie si ciocolata, prezentari de moda, concerte live, dar si o serie de tombole cu premii, ce le vor aduce viitorilor miri, printre altele, si o luna de miere... exotica.

Ceea ce ni s-a parut foarte important este faptul ca toate fondurile vor fi directionate catre Asezamantul de Copii Orfani "Sfantul Iosif".

Nunti de lux, cu 65 de lei

Firmele participante la eveniment sunt din toate ariile de cuprindere pe care le presupune o nunta, pornind de la case de moda, agentii de catering, firme de inchirieri limuzine, studiouri audio, foto si video etc., saloane de infrumusetare etc. Amintim dintre acestea casele de moda Deverra, Doina Levintza, Alb si Negru, Ceal Design, portalurile si agentiile de E-mariage, Boon Mariage, cadouri.ro, Perfect Event, Pentru Nunta, Euro-corturi, Masini de Epoca BM, Star Limo Services, Sunshine Club Luxury Spa, Smart Flowers Design, Coriolan Aur Slmarald, Cade - Ciocolaterie&Cofetarie, iar lista ar putea continua. Organizatorii ne asigura ca produsele vor fi pentru toate gusturile, iar preturile pentru fiecare buzunar.

Una dintre cele mai interesante idei propuse de agentia Bon Mariage este aceea a organizarii unei nunti "de cinci stele" in aer liber, la Snagov, pentru care organizatorii propun un meniu de maximum 65 de euro. Pe langa mancare, in pret mai sunt incluse si chiria spatiului, locatia, drapajele pentru pereti si limuzine, podiumul si mocheta, dar si toaletele "de cinci stele". Solicitantii mai pot opta si pentru decorarea poienitei in care are loc nunta cu perdele de lumini, jocuri de ape, cascade de ciocolata... in sfarsit, au optiunea de a alege tot ce-i trebuie unei nunti de neuitat.

Potrivit organizatorilor, se estimeaza ca, la aceasta editie, vor fi prezenti peste 15.000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare e de 5 lei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.