Lucrarile de reabilitare au inceput pe cel putin zece strazi din fiecare sector, astfel incat circulatia se desfasoara si mai greu ca pana acum. Campioni la proba de santier sunt primarii Liviu Negoita, Neculai Ontanu, Adrian Inimaroiu si Cristian Poteras.

Inimaroiu: "Avem bani si proiecte"

Primarul Adrian Inimaroiu a anuntat lucrari edilitare de amploare pe 80% dintre arterele Sectorului 4. "Urmarim, cu prioritate, modernizarea si reparatii capitale la sistemul rutier, introducerea retelei de apa si canalizare in zonele periferice, realizarea de parcari de resedinta si locuri de joaca. Au fost deschise santiere pentru reparatii capitale in zona str. Rezonantei si Tatulesti - cu alei adiacente cu tot -, Episcop Chesarie si Mircea Vasilescu. Lucrari de modernizare se desfasoara pe Str. Dumitru Dumitru, Penelului, Chiperesti, Florescu Nicolae, Muntele Mare si Aluviunii.

In ceea ce priveste retelele de apa, pe str. Florescu Nicolae vor incepe lucrari de constructie in perioada imediat urmatoare. Acesta este doar inceputul. La sfarsitul acestui an, veti vedea ca sectorul 4 va avea o alta fata, mai moderna, iar locuitorii vor simti ca traiesc intr-adevar intr-o capitala europeana. Avem bani, avem si proiecte, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate", ne-a declarat Adrian Inimaroiu.