Cele mai scumpe masini de lux dar si cele mai sigure, reprezinta trendul anului 2007. Sunt dorite de toata lumea nu numai pentru faptul ca sunt luxoase, renumite si la moda dar si pentru faptul ca sunt cele mai sigure masini pe sosea.
Cel putin asa le considera revista Forbes, scumpe si sigure. Pe podium urca, cu medalia de aur, cea mai scumpa masina ce indeplineste conditiile mentionate anterior: Mercedes-Benz SL-Class Convertible, care ajunge la un pret de 95.570$. Pe locul al doilea se afla doua masini ale aceluiasi producator: BMW 7 Series Sedan Base(75.000$)si BMW 6 Series Two(73.900$). Locul trei este ocupat tot de doua masini ale aceluiasi producator: Lexus SC Convertible la 65.455$ si respectiv Lexus LS Sedan la pretul de 61.000$. Desi nu a apucat un loc pe podium Porsche Cayman Coupe se afla pe locul patru, ea ajunge la pretul de 49.400$. Pe pozitia a 5-a se afla, din nou, firma cu cele mai multe masini in top: Lexus, cu Lexus GX cu 46.635 de dolari. Pe locul 6 ne intalnim iar cu Mercedes. Iar daca masina de pe locul intai pare putin mai piperata, exista si varianta SLK-Class Convertible, la 44.125 de dolari.

Cadillac nu poate lipsi din top, desi a ratat un loc pe podium. Aici, pe locul 7 se afla modelul DTS Sedan, care este disponibil la un pret de 42.210 dolari. Cu 41.450 de dolari se poate achizitiona un Infiniti M Sedan Base care ocupa locul 8 din top 10. Penultima masina din penultimul stagiu este modelul X3 SUV, reprezentata de BMW. Aceasta poate ajunge la un pret de 38.695 dolari. Iar pe ultimul loc din clasament se afla 4 marci de masini care au preturi apropiate de suma de 30.000 de dolari. Acestea sunt: Acura TL Sedan, Lexus modelele ES Sedan si IS Sedan si Lincoln MKZ Sedan.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.