Concurenta dintre dezvoltatorii imobiliari naste idei noi, precum aceea ca apartamentul sa fie compartimentat asa cum vrea clientul.
Zece noi proiecte imobiliare au fost expuse la Tirgul Imobiliar National tIMOn, care se desfasoara pina duminica la World Trade Center, fiind organizat de Admedia Consult. Oferta este dominata copios de apartamente. Noi ansambluri rezidentiale sint in constructie in toate cartierele Capitalei, dar si in localitatile aflate in apropiere. Astfel, in zona Prelungirea Ghencea si in Militari se vor ridica doua blocuri de locuinte.

Primul dintre ele, proiectul Orizont, va avea 15 apartamente, in vreme ce al doilea, P Tower, va aduce pe piata 70 de locuinte. Interesant este faptul ca in proiectarea locuintei se va tine cont si de ideile viitorului proprietar. "Proprietarii pot imparti apartamentul asa cum vor ei. Credem ca asta este ceea ce vrea piata. In ceea ce priveste preturile, vrem sa fim sub cele practicate pentru blocurile din zonele respective", spune Octavian Chirita, Assistent Manager la compania Apulum 94, care se va ocupa de cele doua proiecte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.