Compania Greek PR o adus-o pentru prima data in Romania pe cantareata greaca Alkistis Protopsalti.
Show-ul a avut loc pe scena Operei Nationale, solista elena incantand pur si simplu audienta pe parcursul a aproximativ doua ore. Ritmurile grecesti i-au ridicat pe spectatorii care au umplut sala Operei de pe scaune, Alkistis Protopsalti fiind ovationata la scena deschisa minute in sir. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numeroase personalitati. Politicieni precum Marian Vanghelie, Madalin Voicu sau Cozmin Gusa nu au ratat concertul si, in ciuda agendei incarcate, au stat pana la sfarsitul show-ului.

Cum era si firesc, oamenii de afaceri si investitorii de la marile companii grecesti (multi dintre acestia sponsori ai evenimentului) nu puteau sa lipseasca de la eveniment, printre acestia numarandu-se: Nawaf Salameh si Nontas Magoulas de la Alexandrion Group, Lagos Yannis (Elmec), Stefanos Karapetsis (Mellon Group), Spiros Iosifidis (Rochin Motors), Stavros Lekkakos (presedinte Piraeus Bank), Ilias Papageorgiadis (managing director More Investments), Spiros Mallioglou (Eurofit) etc. Evident, nu au lipsit membri ai Ambasadei Greciei la Bucuresti. Mihai Traistariu a cantat si el doua piese la mijlocul recitalului solistei elene, printre care si celebra "Tornero". Spectacolul a fost urmat de un cocktail in foaierul Operei Nationale.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.