Razvan Mazilu, in colaborare cu fundatia PRAIS, a organizat spectacolul extraordinar de dans contemporan, DANCE ENERGY, in beneficiul Liceului de Coregrafie "Floria Capsali".

Mihaela Radulescu, vadit emotionata, a facut o scurta prezentare a proiectului, lasand apoi misiunea de prezentator sui-generis Mayei Morgenstern.
Cunoscuta actrita, mai veche partenera a lui Razvan Mazilu in spectacolul de teatru-dans "Dama cu camelii", a interpretat versuri ale poetilor Ana Blandiana, Marin Sorescu si Stefan Augustin Doinas, facand trecerea de la un moment al spectacolului la altul. Razvan Mazilu a deschis spectacolul si ne-a introdus in magia dansului, apoi au evoluat invitati si dansatori de marca de pe scenele internationale - Claudia Martins si Rafael Carrio din Portugalia, Talia Paz din Israel si Adrian Stoian din Romania. Razvan Mazilu a revenit pe scena cu fragmente din spectacolele sale "Marsul pe esafod" si "Un Tango Ms", alaturi de Monica Petrica si clubul TangotangenT si a evoluat apoi pe o arie din "La Traviata", interpretata de Felicia Filip.

Elevii liceului de coregrafie au fost dansat pe muzica lui A.G. Weinberger, prezent si el la eveniment.
Tinerii au dovedit ca, in ciuda conditiilor materiale precare, dansul contemporan are un viitor in Romania.
Spectacolul a culminat cu o improvizatie - Mazilu si invitatii sai au dansat avandu-l la pian pe Johnny Raducanu.
Banii castigati din vanzarea biletelor si din donatii vor fi folositi pentru a ajuta liceul "Floria Capsali". Fundatia a deshis si un cont pentru donatii la BRD Groupe Societe Generale, sucursala Victoria: cont Dance Energy RO15BRDE 445 SV 671 0930 4450 RON.
"Bucuria cu care invitatii nostri au raspuns acestei initiative imi da convingerea ca spectacolul va fi un eveniment artistic cu totul special, care m-ar bucura sa devina o traditie in Romania", a spus Razvan Mazilu.