Cei de la Rolling Stones vor concerta in Bucuresti pe 14 iulie. Locatia exacta nu se cunoaste inca.

Celebra formatie a raspuns invitatiei lansate de Vodafone si, potrivit unor surse din publicitate citate de MEDIAFAX, Filiala firmei de telefonie mobila din Romania a transmis deja brief-ul agentiei de publicitate cu care colaboreaza, McCann Erickson, aceasta urmind sa realizeze in doua saptamini materialele promotionale si spoturile pentru popularizarea concertului.

Cind, nu si unde

Singura problema cu care se confrunta Vodafone momentan se refera la locatia exacta a concertului. Motivul este ca scena pe care va aparea trupa are dimensiuni uriase, fiind "inalta de circa trei etaje". Astfel, pina acum, una dintre variantele pe care le iau in considerare organizatorii este Piata Constitutiei din Capitala. Adrian Botan, Creative Director CEE McCann Erickson, a declarat ca mai multe detalii vor fi disponibile in doua saptamini, pina atunci informatiile raminind confidentiale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.