„Zgariate", „hands free" sau „pixuri ultraviolete" sunt ultimele mijloace de copiat folosite de studenti pentru a trece examenele. Uniunea Nationala a Studentilor din Romania(UNSR) a prezentat ieri cele mai populare 11 metode folosite de tineri pentru copiat.

Pe primele locuri se afla hands free-ul si lucrarile servite, cu ajutorul carora studentii reusesc intr-o proportie de 100% sa treaca testele. Reprezentantii studentilor sustin ca hands free-ul e aproape imposibil de depistat.

100% reusita prin "servite"

A doua metoda preferata de tineri e reprezentata de "servite". Ea este mai des intalnita in special la facultati tehnice si consta in scrierea informatiilor pe o hartie pliata. Metoda e greu de depistat si are o rata de promovare de 100%. Copiutele sunt si ele utilizate, dar acestea necesita foarte multa bunavointa de la profesor.

Cu o rata a depistarii foarte ridicata, metoda are un procent al promovarii de 80%. Studentii spun, ca fara acordul tacit al profesorilor, copiatul la examene nu ar avea loc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.