9 martie 2006. O zi trista pentru lumea muzicala, o zi care marcheaza sfarsitul tragic al Laurei Stoica si al iubitului ei, bateristul Cristi Magescu. Azi se implineste un an de la accidentul care ne-a rapit-o pe Laura.

Ultimul concert din viata ei: Urziceni, 9 martie 2006. in drum spre Bucuresti, masina Laurei si a lui Cristi a fost lovita frontal de o Dacie rosie. soferii celor doua masini si Laura au murit pe loc. Vedeta ar fi implinit in acest an 40 de ani si era insarcinata in trei luni. Fanii au ramas alaturi de Laura. Artista are tinut la zi site-ul, www.laurastoica.ro, de care se ingrijeste chiar fratele ei. Din aceasta toamna, Laura Stoica va fi si numele unui festival de muzica, a carui gala va coincide cu ziua de nastere a artistei.

Cu un an inaintea accidentului, la o sedinta foto, Laura a purtat un tricou cu o masina rosie si avertismentul: "Stop you, please! ("Opreste-te, te rog!")


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.