"Egoistul" se va juca, duminica, pentru a 100-a oara pe scena Teatrului National. Pe langa Radu Beligan, care apare atat in postura de actor, cat si in cea de regizor, distributia "adaposteste" nume ca Marin Moraru, Lamia Beligan, Carmen Stanescu, Damian Crasmaru, Sanda Toma, Mihai Niculescu, Cesonia Postelnicu, Ileana Olteanu, Silviu Biris. "Egoistul", ultima piesa a dramaturgului francez Jean Anouilh, scrisa in 1981, "vorbeste" despre viata si moarte, iubire si casnicie, parinti si copii, sanatate si boala, prietenie, egoism.

De la premiera din noiembrie 2004, "Egoistul" s-a jucat cu sala plina la TNB. Cu ocazia celei de-a 100-a reprezentatii, o expozitie de fotografie semnata Calin Piescu poate fi vizitata in foaierul Salii Amfiteatru. Expozitia, care include si imagini din "Egoistul", va fi deschisa pana pe 19 martie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.