Cantaretul britanic George Michael va sustine pe 31 mai un concert la Bucuresti, pe stadionul "Lia Manoliu", informeaza site-ul oficial al artistului, citat de Mediafax. Concertul pe care Michael il va sustine in Romania face parte din turneul "25 Live", primul pe care artistul il face in ultimii 15 ani, sarbatorind astfel 25 de ani de cariera in muzica pop. Turneul a debutat la Barcelona, pe 24 septembrie 2006, iar in vara acestui an va mai cuprinde show-uri in Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria etc. Printre piesele pe care George Michael le va prezenta in concert se numara si hiturile "Father Figure", "Too Funky" si "Faith".

Georgios Kyriacos Panayiotou, faimos sub numele de George Michael, este autorul melodiei "Careless Whisper", unul dintre cele mai mari succese ale anilor '80. El si-a inceput cariera muzicala in duetul pop "Wham!", iar in 1987 a inregistrat primul sau album solo, "Faith", care s-a vandut la lansare in peste 14 milioane de exemplare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.