Prima editie a Tirgului de apartamente Condominium 2007 a inregistrat un record de vizitatori pentru manifestarile de profil. "In cadrul evenimentului care a avut loc in perioada 15-18 februarie, la World Trade Center, in Capitala, au fost inregistrati aproximativ 30.000 de vizitatori", informeaza Plus Media, unul dintre organizatorii tirgului. O mica parte dintre cei care au trecut pragul tirgului, sa vada ce mai este nou in materie de apartamente, s-au ales cu o casa. "Cele 37 de companii expozante au stabilit timp de patru zile, in cadrul tirgului, peste 2.900 de vizionari ale apartamentelor noi, iar ulterior au fost deja incheiate 78 de contracte si precontracte", mai arata Plus Media.

Cele mai cautate tipuri de apartamente in cadrul expozitiei au fost cele de doua si trei camere. Avind suprafete mai mici, respectiv preturi mai mici, apartamentele de doua camere au reprezentat 75% din totalul cererilor. Bine s-au vindut si garsonierele. "Cele 50 de garsoniere scoase la vinzare intr-unul din complexurile rezidentiale bucurestene


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.