Pictorita de origine romana Alexandra Nechita, cunoscuta sub numele de "micuta Picasso", acum in varsta de 21 de ani, va debuta ca sculptor intr-o expozitie ce va avea loc, la sfarsitul saptamanii, in America, potrivit paginii web denver. yourhub. com. Sapte sculpturi semnate Nechita vor fi expuse, alaturi de picturile ei cubiste, pe 10 si 11 martie, in Cherry Creek North din Denver. Lucrarile ei au ca tema pacea, libertatea si viata.

Alexandra Nechita s-a nascut in Romania, pe 27 august 1985. La doar doi ani, Nechita incepuse deja sa picteze pe foi de hartie, la cinci ani trecuse la acuarele, iar la sapte, lucra in ulei si in culori acrilice. Prima sa expozitie a avut loc la Los Angeles, la varsta de opt ani. Operele Alexandrei Nechita sunt recunoscute pe plan international si apreciate de critici, iar expozitiile ei atrag sute de vizitatori.

Artista este foarte implicata in viata comunitara, iar organizatorii expozitiei au anuntat ca ea va vizita bolnavii de la Spitalul pentru Copii din Denver si va picta impreuna cu ei.

Nechita a fost numita si Ambasador al Artelor pe langa Organizatia Natinilor Unite.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.