Toate locurile de pe litoral au fost contractate 100 de lei pentru o noapte de patru stele la mare . Touroperatorii au anuntat ieri tarifele de la vara pentru hotelurile de pe litoral.

In virf de sezon estival (15 iulie-15 august), o noapte de cazare intr-un hotel de 2 stele de pe litoral va costa intre 18 si 20 de euro de persoana. La un hotel de 3 stele din statiunile de la Marea Neagra, o noapte de cazare s-a contractat de catre agentiile de turism cu 25 de euro, tarif in care este inclus si micul-dejun. La categoria 4 stele, tariful ajunge la 32 de euro/noapte de persoana, adica putin peste 100 de lei.

Din luna mai si pina pe 15 iunie, tariful de cazare intr-un hotel de 2 stele de pe litoral, inclus in programul special cu preturi reduse, este de sase euro pe noapte de persoana. Acest tarif se va pastra si la sfirsit de sezon, in luna septembrie. Sejurul inclus in acest program dureaza sase zile, costul total fiind de 36 de euro de persoana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.