Pana ii vor convinge pe "stranieri" sa vina acasa, autoritatile cauta muncitori in puscarii, la sate si in tarile vecine.
Muncitorii romani care au plecat la lucru in strainatate vor fi inlocuiti cu tarani recalificati, fosti detinuti sau cu turci, ucraineni si chinezi. Guvernantii au venit si ei cu un plan, sa-i momeasca pe "stranieri" inapoi acasa. Patronii care nu mai gasesc angajati cauta singuri solutii si se feresc pe cat posibil de chinezi, turci si ucraineni.

Recalificare. In acest an, Ministerul Muncii are ca prioritate includerea pe piata muncii a tinerilor si a grupurilor sociale vulnerabile. Programul de ocupare a fortei de munca vizeaza, conform Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM), incadrarea persoanelor de etnie rroma, a celor cu handicap, a tinerilor postinstitutionalizati, a persoanelor eliberate din detentie, a imigrantilor si a refugiatilor. Pentru scolirea acestora, ministerul va cheltui sute de mii de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.