Soferii de taxi si maseurii castiga cel mai bine in Capitala, din servicii subterane, fara sa plateasca nicio taxa statului roman. Lipsa reclamatiilor arata ca prestatia este apreciata

La mica intelegere, multi descurcareti profita de viciile, lenea si de banii bucurestenilor instariti. O tura pana la un night-club cu fete iubarete ii poate aduce unui taximetrist peste 200 de lei, iar un maseur care detensioneaza muschii doamnelor de cariera ajunge sa castige 40 de lei intr-o ora.

"Ce paine de mancat e si aici!", spune, ca pentru el, Marian (37 de ani), taximetrist la Taxi2000, in timp ce trece pe bulevardul Mircea Vulcanescu, prin dreptul clubului de noapte "Cindy". La o discutie intre patru ochi, astfel de oportunisti din Capitala se lauda cu meseria alternativa mai ceva decat marii investitori imobiliari. "Va dati seama cat de tare ma enervez cand imi vine cate un client care vrea sa-l duc de pe o strada pe alta, cand eu am de castigat in noaptea aia doua milioane (lei vechi n.r.) din supercombinatii", incepe Marian sa povesteasca.

Cursele la "fete", mana cereasca

Taximetria este doar o cortina, o adevarata rampa de lansare in breasla transportatorilor care obtin cele mai grase bacsisuri de la obisnuitii cluburilor cu prostituate din Bucuresti. Totul depinde de cum stii sa ajungi la sursa si cum te fofilezi de patronul firmei de taximetrie pentru care lucrezi. "La inceput, am dus doi barbati acolo, la 'Cindy>>. Cand am ajuns, m-am dus eu si am sunat la usa. A iesit unu’ barosan, i-a luat pe aia doi si mi-a zis sa astept", explica taximetristul cum a descoperit comoara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.