Hrana pentru minte si suflet. Asa poate fi descris spectacolul pus in scena de Evgeni Plushenko si Edvin Marton. Cei doi au innobilat ieri patinoarul Mihai Flamaropol din Capitala, unind muzica si dansul intr-o demonstratie inaltatoare.

Un Stradivarius in valoare de patru milioane de dolari, minuit cu iscusinta de Edvin Marton, si evolutiile spectaculoase ale campionului olimpic la patinaj artistic Evgeni Plushenko au transformat patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti intr-o feerie.

Cei doi artisti au adus in premiera in fata romanilor un show inedit pe care cei peste 3.000 de spectatori l-au savurat din plin. Orchestra din Monte Carlo a plusat la capitolul impresie artistica, imaginile si sunetul imbinindu-se desavirsit.

Marton a dat tonul interpretind citeva piese de pe noul sau album, Stradivarius, arii din rapsodia maghiara, precum si binecunoscuta Bitter Sweet Symphony. Paganini 5 a purtat spre extaz simturile publicului, Plushenko intrecindu-se pe sine, la fiecare cvadruplu salt executat, sportivul fiind rasplatit cu mii de aplauze.

Artistul maghiar a efectuat, pentru prima oara, citiva pasi alaturi de campionul rus, spre deliciul publicului. Jocul de lumini si vestimentatia artistilor au fost ingredientele perfecte ale unui regal pe gheata.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.