Parintii care sunt in cautarea unei gradinite au motiv de bucurie pentru ca le pot gasi pe toate la un loc, la primul targ al gradinitelor si scolilor generale, organizat la Palatul Copiilor din Capitala, in perioada 15 -22 martie.

Fiecare gradinita si scoala participanta, din cele peste 300 prezente, se va lauda la targ cu ce are mai deosebit, dans, teatru, muzica, dar si cu primele concursuri de Miss si Mister pentru aceste varste.

Cea mai frumoasa scolarita va fi cunoscuta vineri 18 martie la ora 14.00, iar cel mai chipes elev va fi desemnat sambata 19 martie, la ora 12.00. La targ, parintii vor putea afla care este oferta pentru anul scolar urmator, unde se invata mai multe limbi straine, mai multe cantece etc. Pana atunci, miercuri 9 martie, tot la Palatul Copiilor, de la ora 11.00, vor fi alegeri pentru functia de "presedinte al elevilor", cand din zeci de elevi vor ramane in cursa "prezidentiala" doar sase finalisti din clasele V-VIII.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.