Dupa Marilyn Manson, Alice Cooper, Faithless, Reamonn si Morcheeba, Emag!c Entertainment, organizatorul B’estival 2007, anunta un alt "cap de serie" care va concerta la Bucuresti: legendarul grup Wu-Tang Clan, cu opt componenti din formula originala.

Acest an marcheaza atat revenirea in actualitate a celebrului grup american, cat si lansarea unui nou material discografic, primul impreuna dupa sase ani. Albumul va fi intitulat "8 Diagrams" si e preconizat sa apara la vara la SRC Records, noul label al lui Steve Rifkin (care a detinut si Loud Records). Discul a fost inregistrat de opt din cei noua componenti din formula originala, si anume RZA, GZA, Inspectah Deck, Raekwon, U-God, Ghostface Killah, Method Man si Masta Killa (aceiasi care vor veni si la B’estival. Al noualea membru al Clanului, ODB (Ol’ Dirty Bastard) a incetat din viata in decembrie 2004 in urma unei supradoze.

IMPACT DECISIV. Inspirat din titlul unui film de arte martiale din 1981 ("Shaolin si Wu-Tang") grupul a luat nastere la New York, iar toti componentii sunt din Brooklin si Staten Island.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.