Muzica, dans si poezie - la Muzeul Satului, petreceri si casatorii de o zi - in cluburi

Bucurestenii care cauta un motiv sa isi serbeze iubirea au astazi de ales intre o multime de variante. Cluburile din Capitala organizeaza petreceri cu specific romanesc, iar la Muzeul Satului, dragostea vine prin muzica, dans si poezie.

Indragostitii care merg astazi in Club A au ocazia sa isi uneasca simbolic destinele, in prezenta vedetelor autohtone. Desi este ultima zi dintr-o saptamana dedicata sarbatorii care celebreaza dragostea, surprizele organizatorilor se anunta a fi de proportii. In aceasta seara, gazda petrecerii este un cuplu celebru. El ii va anunta pe tinerii indragostiti care au curajul sa se casatoreasca azi, in prezenta unui preot adus chiar in Club A. Din decor nu lipsesc jobenul de mire si voalul de mireasa, dar nici nasii care fac parte din showbizul romanesc. Fiecare pereche de proaspat casatoriti va avea parte de premii speciale. Chiar si cei care inca nu si-au gasit sufletul pereche isi pot incerca norocul la bar, unde le vor fi oferite licori si potiuni magice, care te fac sa te indragostesti instantaneu.

La cluburile ONX si Opium, sarbatoarea de Dragobete este pusa la loc de cinste, bucurestenii cu chef de petrecere fiind invitati sa se "iubeasca romaneste".

Muzica populara, cozonac si vin fiert

La Muzeul Satului, ziua iubirii este intampinata cu turta dulce, cozonac si vin fiert. Pasionatii de traditii populare au ocazia sa asculte ansambluri folclorice din Teleorman, din Iasi si din Cluj, incepand cu ora 11,00. In cadrul spectacolului, sunt incluse si momente de animatie, realizate de actorii Teatrului Masca, dar si descantece si poezii de dragoste, puse in scena de studenti de la Universitatea Hyperion. Programul se incheie la ora 17.00, cu o intalnire cu formatia Etno.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.