AdRevolution, deja la a doua editie, e unul dintre cele mai de succes evenimente de publicitate pentru studenti, organizat de Advice Students, care ofera sansa unei interactiuni intre aspirantii la lumea publicitatii si publicitari de renume.
Prima parte a evenimentului, desfasurata intre 26 februarie - 2 martie, consta intr-o serie de conferinte pe diverse teme actuale din publicitate, in care participantii au sansa de a pune intrebari si de a-si asculta idolii care le vor impartasi din experienta. In a doua parte a proiectului, numita Teach Me si desfasurata in perioada 12 - 16 martie, vor avea loc o serie de workshop-uri in care participantii recrutati in cadrul conferintelor vor fi scoliti de nume importante din domeniu.
Cu alte cuvinte, AdRevolution e o sansa unica de a invata mai multe despre domeniul care va intereseaza si de a va face remarcati in fata celor mai de succes oameni de publicitate din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.