Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) au anuntat intezicerea fumatului in mall-uri, in spatiile destinate serviciilor de alimentatie publica
Desi Legea 349/2002 prevede clar ca in restaurantele, barurile si complexurile comerciale care au spatii de alimentatie publica trebuie sa se amenajeze locuri speciale pentru fumatori, in mall-uri se fumeaza inca in voie. La inceputul anului, ANPC ii avertizase pe administratorii mall-urilor ca au la dispozitie 30 de zile pentru a crea locuri speciale pentru fumatori, insa cum perioada a expirat demult, administratorii a doua mari astfel de complexuri s-au ales cu amenzi a cate 10.000 de lei. Potrivit presedintelui ANPC, Marian Zlotea, de acum inainte se va fuma numai in restaurantele din cadrul complexurilor de tip mall, si nu la mesele amenajate in fata magazinelor de alimentatie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.