Furnizorul de solutii de comert electronic Gecad ePayment, agentia de turism Millenium Tour si distribuitorul de produse IT Amadeus au introdus optiunea de plata online prin card bancar pentru bilete de avion, au declarat reprezentanti ai Gecad.

Tranzactiile pentru procurarea biletelor de avion vor fi procesate prin solutia ePayment care comunica direct cu sistemul de rezervari online Amadeus Agency Internet Engine (ePower) integrat pe un site, informeaza NewsIn.

In septembrie 2006, 54% dintre europenii ce au facut achizitii online au ales pachete turistice - cazare si transport, prima optiune dupa biletele la spectacole sau concerte. in Romania, platile online pentru rezervari de cazare sau transport (avion, autocar, masini) sunt de asemenea in topul serviciilor cumparate online. Aproximativ 25% dintre tranzactiile online prin card din 2006 procesate prin Gecad ePayment au fost pentru astfel de servicii, au aratat reprezentatii companiei.

"Turismul este un segment strategic pentru dezvoltarea comertului electronic pentru ca publicul care achizitioneaza pachete turistice este cel mai familiarizat cu sistemul de comanda online.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.