Cei care se pot inscrie in program trebuie sa respecte urmatoarele conditii: sa fie proprietar al unui autoturism (dobandit prin cumparare sau mostenire) inmatriculat in Romania, sa aiba domiciliul sau resedinta in Romania, sa se inscrie la un producator validat, dupa publicarea listei producatorilor validati, pentru achizitionarea unui autoturism nou.
Totodata, pentru ca un autoturism uzat sa poata fi casat se solicita inmatricularea in Romania, sa contina, cumulativ, urmatoarele componente esentiale: motorul, transmisia, tren de rulare, caroseria, sasiul, precum si echipamentele electronice de gestionare a functiilor vehiculului si dispozitivul catalizator, daca acestea au fost prevazute din constructie, altfel spus sa fie functional. In plus, masina trebuie sa aiba o vechime mai mare sau egala cu 12 ani de la data fabricatiei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.