Persoanele care vor sa isi cumpere apartament au saptamina viitoare posibilitatea sa isi aleaga casa mult visata din primul tirg de apartamente din acest an.
Tirgul de apartamente Condominium va avea loc in perioada 15-18 februarie la World Trade Plaza Bucuresti, iar intrarea va fi libera. In cadrul tirgului vor fi prezente 35 de proiecte imobiliare dezvoltate atit in Capitala, cit si in jurul acesteia. Oferta imobiliara insumeaza nu mai putin de 4.000 de apartamente, valoarea totala a proiectelor ridicindu-se la 750 de milioane de euro. Decizia de cumparare a unui apartament va fi un pic ingreunata, intrucit organizatorii anunta nu mai putin de 90 de modele de apartamente.

"Tirgul de apartamente Condominium intruneste trei premiere. Este primul tirg imobiliar din acest an, este cea mai mare suma investita in industria apartamentelor reunita vreodata la o manifestare expozitionala si, nu in ultimul rind, in cadrul evenimentului vor fi lansate doua noi proiecte imobiliare rezidentiale de apartamente", a spus Felicia Iordache, directorul general Plus Media, unul dintre organizatorii evenimentului. Proiectele lansate in cadrul Condominium sint ansamblurile Mediteraneo si Domenii. Mediteraneo va fi dezvoltat linga lacul Pipera si va fi compus din 70 de apartamente. Investitia totala in acest proiect se ridica la 17 milioane de euro. Ansamblul Domenii va fi construit in zona cu acelasi nume, va avea 11 apartamente, iar suma investita se ridica la 15 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.