Piesa „Viata mea sexuala" are premiera la Teatrul National din Bucuresti

"Ati intrat vreodata intr-un sex shop? Poftiti, poftiti... uitati-va in liniste, pe larg, cat doriti!" Invitatia nu vine de la un comerciant iesit in strada sa-si agate clientii, ci de unde te astepti mai putin - din partea unei institutii culturale. Spectacolul "Viata mea sexuala", de Cornel George Popa, va avea premiera pe 14 februarie, la Teatrul National din Bucuresti.

Toate semnele controversei apar pe afis: un titlu incendiar, un regizor tanar, un dramaturg la debut si un teatru prestigios. "Viata mea sexuala" a primit premiul Uniunii Teatrale din Romania, fiind cea mai buna piesa scrisa in 2004. Un spectacol care isi contrazice total titlul: fara vulgaritati inutile si simulari sexuale. O piesa pentru mamici, bunici si minori - ne garanteaza regizorul si autorul!

O slujba onesta: vanzator de placeri

Societatea romaneasca este invinsa de propriile prejudecati. Oamenii sunt bolnavi de singuratate, trec prin crize maxime de identitate. Un singur refugiu le alina suferinta - sex shopul. Aici, o vanzatoare amabila, care isi castiga cinstit painea vanzand vibratoare, casete porno si lenjerie sexy, asculta rabdatoare toate problemele clientilor. Captiva in cusca cu geamuri fumurii, Dorina (Tania Popa) gusta in doze concentrate, din toata amaraciunea cumparatorilor alienati, care isi cauta fericirea printre obiectele din rafturi. Vor izbavirea prin sex, fara sa-si dea seama ca adevaratul antidot al nefericirii este dragostea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.