Din martie, 10% din locuitorii caminelor isi vor spune parerea intr-un chestionar referitor la desfiintarea discotecilor si cluburilor din campusul universitar

Studentii din Regie au anuntat ieri ca la inceputul lunii martie vor incepe un sondaj printre cei care locuiesc in caminele de aici, pentru a vedea care e parerea lor cu privire la desfiintarea discotecilor din campus. Sondajul a fost aprobat de Ecaterina Andronescu, rectorul Universitatii Politehnice, care anunta zilele trecute ca le va cere patronilor sa-si schimbe profilul de activitate.

"In perioada cat vom efectua sondajul, vom sista orice declaratie cu privire la acest subiect. Cercetarea ii va implica pe aproximativ 10% din studenti, cam doi-trei de pe fiecare etaj din toate caminele", a declarat Gabriel Petrea, presedintele Asociatilor Studentilor din Universitatea Politehnica. Acesta a adaugat ca parerea studentilor va conta foarte mult in luarea unei decizii privind "linistea din campusuri".

In cadrul sondajului, studentii vor fi intrebati si despre ce ar dori sa aiba in campus si care sunt propunerile lor pentru transformarea Regiei. In cazul in care tinerii vor fi de acord cu desfiintarea cluburilor, se vor face demersuri ca primaria sa le puna la dispozitie o linie speciala de transport pana la Universitate, care sa circule pana spre dimineata.

Patronii, impartiti in doua tabere

Schimbarea domeniului de activitate al cluburilor din Regie este vazuta diferit de patroni si de studentii care locuiesc in cel mai mare campus din Bucuresti. In timp ce unii spun ca nu-i deloc avantajoasa, altii sunt deja pregatiti pentru reprofilare. Tabara celor care nu sunt de acord ca barurile sa dispara spune ca studentii n-ar veni sa cumpere carti sau alimente de la magazine mai mici pentru ca au un hipermarket in apropiere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.