La Sala Studio a Teatrului de Comedie se joaca cel mai nou spectacol din repertoriul teatrului: "Soare pentru doi" de Pierre Sauvil. Protagonisti, pe scena si in viata, tata si fiica: Vladimir si Gloria Gaitan.

Regizoarea Alice Barb a gasit astfel cea mai frumoasa cale de a-i ura lui Vladimir Gaitan "La multi ani!", ca tot a implinit 60 de ani la 2 februarie, data premierei, si de a-i deschide drumul in teatru Gloriei.

SANSE

Incitant, provocator, delicat. Asa descrie Alice Barb demersul de a lucra acest spectacol in doua personaje cu un actor experimentat, cu 38 de ani de teatru in spate, si cu fiica lui, inca studenta. "Ne-am distrat, am muncit, am cantat, am iubit, ne-am pupat, ne-am certat, ne-am intristat, ne-am bucurat… intr-un cuvant, am trait minunata si dificila experienta de viata, care este nasterea unui spectacol de teatru, mai ales a unei comedii lirice, in care zambetul se impleteste cu lacrima si gagul cu sensibilitatea", marturiseste Alice Barb. Lacrima si gagul s-au impletit si la sfarsitul reprezentatiei, cand aplauzele nu mai conteneau. Le-a oprit directorul teatrului, George Mihaita, care si-a celebrat colegul cum a stiut mai bine si a simtit mai profund.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.