Un barbat intra intr-un magazin si cere un pachet de tigari. Se uita atent si citeste mesajul: "Fumatul poate cauza impotenta". Nervos, acesta o intreaba pe vanzatoare: "D-ala cu cancer nu aveti?".

Pare un banc, dar nu este! Tot mai multe vanzatoare se plang ca oamenii, in special barbatii, speriati de mesajele de pe pachetele de tigari, cer sa li se dea altele cu mesaje precum "Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra". Si asta pentru ca romanii cred ca vor suferi exact de afectiunea care este mentionata pe pachet si ca acela este singurul rau pe care poate sa-l produca exact acel pachet!

"Cei mai multi care cer un alt pachet sunt barbatii. Vor d-ala cu sarcina.", a spus o comercianta de tigari. Hilar este ca pe toate pachetele sunt doua mesaje, dintre care cel mai predominant este "Fumatul poate sa ucida". Insa asta nu-i sperie pe oameni, ci mai degraba cele in care se mentioneaza ca le pot fi afectate functiile sexuale. Avem o veste proasta: toate mesajele sunt valabile, indiferent de cel care este inscriptionat. Pachetele de tigari au inceput sa aiba mesaje aditionale inca de la 1 ianuarie 2007. Iar scopul acestora este de a-i atentiona pe oameni de riscurile la cere se supun in momentul in care fumeaza. Se pare insa ca nu si-au atins scopul.

Totodata, de la 15 mai 2007, pachetele de tigari vor cuprinde si pictograme colorate, precum oameni bolnavi, imbatraniti, chiar decedati, bebelusi conectati la aparate si plamani macinati de tutun. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce vor mai cere oamenii in aceste conditii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.