Intre doua declaratii critice la adresa premierului si a clasei politice, presedintele Traian Basescu s-a relaxat si el ca alte mii de romani, la munte, alaturi de familie

Partiile din statiunile montane au fost luate cu asalt de turisti la sfarsitul saptamanii trecute. Cele mai cautate destinatii au fost Poiana Brasov si Predeal, chiar daca pentru asta excursionistii au avut de indurat calvarul de a traversa DN1 pe Valea Prahovei.

Zapada naturala cazuta in ultimele zile a facut ca partiile sa fie si pe placul celor mai mofturosti dintre cei care iubesc schiul sau snowboardul. Printre cei care au preferat sa uite de grijile de zi cu zi s-a aflat si presedintele Traian Basescu, care a petrecut la Predeal, alaturi de sotia sa, Maria, si de fiica cea mica, Elena. Seful statului a dovedit ca este un impatimit al plimbarilor cu snow-mobilul, mai ales ca a avut parte de o vreme foarte buna. Sambata seara, familia prezidentiala s-a intregit, ajungand la Predeal si fiica cea mare, Ioana. Daca a refuzat sa faca orice declaratie politica, Traian Basescu nu s-a lasat rugat sa se fotografieze cu admiratorii.

Spectacol de lumini pe partia Bradul

Cei mai bucurosi au fost monitorii de schi, care au somat in ultimele saptamani. In Poiana Brasov, Scoala de schi de la Ana Hotels a pregatit un spectacol feeric pe partia Bradul, unde tunurile de zapada nu au mai fost folosite. "Ne-am dorit din tot sufletul sa fi prezentat acest spectacol cand s-a deschis sezonul turistic, anul trecut, in preajma Craciunului. Din pacate, la acea vreme, nu am avut parte de zapada", ne-a marturisit unul dintre monitorii de schi. "Inarmati" cu faclii si artificii, schiorii au coborat, formand lanturi vii de lumini, spre satisfactia turistilor adunati la baza partiei. Apoi a inceput sarbatoarea: vinul fiert, muzica si placerea de aluneca pe zapada cu schiurile, sania sau cu... punga au fost suficiente pentru cei care s-au distrat pana tarziu in noapte, la lumina proiectoarelor instalate de-a lungul partiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.