Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Bucuresti in luna martie a fost in noaptea de marti spre miercuri, cind termometrele au aratat, pentru citeva minute, -19,9 grade C, informeaza Mediafax.

"A fost cu peste un grad mai putin decit precedentul record, de -18,8 grade C, inregistrat pe 2 martie 1932. In tara, cea mai joasa temperatura s-a inregistrat la Intorsura Buzaului, de - 31,4 grade C, pe 9 martie '52", ne-a spus meteorologul de serviciu de la Agentia Nationala de Meteorologie.

Potrivit prognozelor, luna martie va fi capricioasa, cu zile care, din punct de vedere meteorologic, vor avea atit caracteristici de iarna, cit si de primavara. Cantitatile de precipitatii vor fi in general normale. Prima decada va fi rece, cu posibile ninsori si viscol. In cele mai reci nopti se pot inregistra temperaturi de chiar - 15 grade C. Fata de mediile multianuale ale temperaturilor, cu maxime intre 6 si 16 grade C, in zilele frumoase se pot inregistra temperaturi chiar si de 24 de grade C, insa doar in sudul tarii si catre sfirsitul lunii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.