Agentiile de turism au lansat ofertele pentru cei care nu vor sa petreaca sarbatoarea de Paste in Romania. Bulgaria ramine cea mai ieftina destinatie.

Agentii de turism se asteapta ca si in acest an cererea pentru excursiile de Paste sa fie mare. Israelul a fost in ultimii ani printre destinatiile-vedeta in aceasta perioada. Un sejur care include sase nopti de cazare cu demipensiune si transportul cu avionul in aceasta tara costa sub 900 de euro.

Suma nu este mare pentru cei care vor sa vada de Paste locurile unde s-a nascut, a patimit si a inviat Isus. Circuitul include, printre altele, vizitarea Ierusalimului, inclusiv Sfintul Mormint si Gradina Ghetsimani, dar si deplasari la Bethleem si Nazareth.

Pelerinaj la muntele Athos

Cei care vor sa mearga intr-un loc in care sa petreaca Pastele ca niste ortodocsi adevarati pot opta pentru Grecia. Un sejur care include patru nopti de cazare in hoteluri de trei stele in Paralia Katerini si transport cu autocarul costa in jur de 200 de euro. Se organizeaza si o vizita la ansamblurile monahale de la Meteora. Operatorii se asteapta la o cerere mare si pentru capitalele europene.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.