Rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti, Ecaterina Andronescu, are planuri mari cu renumitul Compex Studentesc Regie.
Astfel, conform Ecaterinei Andronescu, "Regia" va fi curatata de toate cluburile si barurile. "Ne dorim sa le transformam in altceva", a declarat rectorul Universitatii. Astfel, studentii nu isi vor mai petrece timpul liber in baruri ci in ...librarii.

De asemenea, in locul cluburilor vor fi amenajate si spatii de alimentare publica. Cand se vor realiza aceste proiecte inca nu stim, pentru ca "asteptam rezilierea contractelor", asa cum a declarat Andronescu, iar termenele difera de la un contract la altul. Totusi, proprietarii unor astfel de localuri nu trebuie sa dispere in totalitate, deoarece rectorul Politehnicii a spus ca va discuta cu ei inainte de rezilierea contractelor si le va propune alte solutii, solutii probabil mai putin profitabile decat cele de pana acum, dar in esenta mai de folos "studiosilor". Nu doar proprietarii de localuri vor fi nemultumiti ca pierd o asemenea sursa de venit, ci si studentii. In fond, unele cluburi si baruri au devenit deja un simbol in randul fostilor si actualilor invatacei din intreaga tara, care si-au petrecut anii de studentie in aceste locuri. O alta masura pe care intentioneaza sa o ia rectoratul Universitatii Politehnica este aceea de a pune un gard "civilizat" in jurul compexului, care are scopul de a-l proteja de "aurolaci", cat si interfoane la intrarea in caminele studentesti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.