Cu preturi de baza cuprinse intre 6.700 si 8.800 de euro, noua utilitara „full options“ costa in plus intre 1.000 si 2.400 de euro.

Al treilea model al gamei Logan, lansat oficial saptamina trecuta pe pietele din Romania si Bulgaria, este oferit in trei variante de motorizare, dintre care doua pe benzina.

Pentru nivelul de echipare denumit de producatorul Automobile Dacia "E0 Logan" exista o serie de dotari optionale disponibile pentru propulsoarele 1.4 MPI, 75 de cai-putere, si 1.5 dCi de 70 de cai-putere. Pretul de baza este de 6.700 de euro pentru varianta pe benzina si de 8.200 de euro pentru varianta pe motorina.

Nivelul de echipare E1 Pack Confort este disponibil, in plus fata de cele doua motorizari mentionate mai sus, si in cazul propulsorului de 1,6 litri pe benzina, 8 valve si 90 de cai-putere, al carui pret este de 7.700 de euro. Pentru acest nivel, pretul modelului propulsat de motorul de 1,4 litri ajunge la 7.300 de euro, in timp ce pentru diesel atinge 8.800 de euro.

La exterior, Logan Van este echipat cu jante de otel de 15 inch, capace pentru roti si bare de protectie fata si spate de culoare neagra. Baghetele laterale de protectie si geamurile cu tenta de culoare nu sint disponibile pentru prima versiune de echipare, dar sint oferite ca standard pentru nivelul Pack Confort.

In cazul ambelor versiuni de echipare, vopseaua metalizata este optionala si poate fi achizitionata contra sumei de 255 de euro.

La interior, peretele despartitor intre cabina si spatiul pentru marfa, precum si scaunele cu reglaj longitudinal si reglaj al spatarului sint dotari standard comune pentru ambele echipari. Doar panourile usilor fata cu insertie de material textil sint disponibile numai pe al doilea nivel de echipare.

Siguranta si confort

La capitolul siguranta pasiva si activa, se remarca in dotarea standard tetierele reglabile pe inaltime si pachetul de accesorii obligatoriu, compus din trusa medicala, triunghi de presemnalizare si stingator de incendii. Contra cost pentru echiparea Logan, se poate monta un airbag frontal pentru sofer al carui pret este de 180 de euro. In dotarea Pack Confort, airbagul frontal este standard. Din pacate, pentru prima versiune de echipare, pachetul de siguranta ABS cu EBV si airbagul pentru sofer, precum si airbagurile laterale pentru torace sint indisponibile. In cazul celui de-al doilea nivel de echipare, aceste dotari costa 550 de euro, respectiv 200 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.