Astazi se lanseaza pe piata romaneasca noua generatie a modelului de teren Land Rover Freelander.

Premium Auto, importatorul general al marcilor Jaguar si Land Rover, lanseaza azi modelul de teren Freelander 2, la preturi cuprinse intre 31.130 de euro si 49.405 euro, cu toate taxele incluse.

"Freelander este unul dintre modelele noastre de volum, astfel incit estimam ca vom comercializa in acest an 250 de unitati din noua generatie", a declarat Anca Bold, directorul de marketing al companiei.

"Avind in vedere ca avem un stoc permanent de masini, timpul de asteptare va fi de doua zile din momentul comenzii. Insa in cazul in care clientul va dori sa-si personalizeze autovehiculul, ar putea astepta pina la trei luni de la data comenzii si pina in momentul livrarii", a adaugat Bold.

A doua generatie a lui Freelander va fi echipata cu doua motoare noi. Propulsorul pe benzina de 3,2 litri genereaza 233 de cai-putere, in timp ce dieselul de 2,2 litri dezvolta un maximum de 160 de cai-putere.

Potrivit datelor producatorului, consumul mixt pentru motorul pe benzina este de 11,2 litri la 100 de kilometri, pe cind varianta diesel consuma 7,5 litri la 100 de kilometri.

Printre elementele de siguranta se numara Controlul Stabilitatii la Rasturnare (RSC), sistemul Terrain Response, care faciliteaza abordarea terenurilor dificile, Gradient Release Control, care functioneaza coordonat de HDC (Hill Descent Control) si permite reducerea progresiva a presiunii din instalatia de frinare atunci cind este eliberata pedala de frina la coborirea pantelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.